Rólunk

Közös történetünk 12 évvel ezelőtt egy szép nyári éjszakán kezdődött. Ezen az estén egy lány-és egy fiútársaság külön indult el bulizni. A közös ismerősöknek köszönhetően a két társaság egy idő után már egy csapatként táncolt. Mi lassan egymás mellett kötöttünk ki, de hosszú beszélgetés után mégis elköszöntünk egymástól. Azonban egy óra sem telt el és éreztük, hogy a másik mellett a helyünk.

A középiskola utolsó évét még Szekszárdon töltöttük, majd közösen Pécs felé vettük az irányt, hogy kipróbáljuk, milyen is az egyetemista lét. A közösen töltött egyetemi évek után úgy döntöttünk, hogy összeköltözünk és ebben a városban telepedünk le. Azóta is itt éldegélünk békében, szeretetben, immár hatodik éve összebútorozva.

Kedvenc helyünk egy horvátországi kis sziget, Rogoznica, ahol 10 évvel ezelőtt első közös nyaralásunkat is töltöttük. Úgy döntöttünk 2010 nyarán, hogy ismét elmegyünk erre a varázslatos szigetre, melyhez oly sok közös emlék fűződik. A nyaralás első estéjén egy romantikus sétán történt a lánykérés…